Hopp til hovedinnhold
Når du bruker internett og sosiale medier, legger du igjen elektroniske spor. Virksomheter som bruker opplysningene skal følge personvernreglene.

Krenket på nett?

Slettmeg.no er en råd– og veiledningstjeneste for deg som føler deg krenket på nett. Ta kontakt med dem om du trenger hjelp til å få slettet uønsket informasjon om deg selv på nett. På deres nettsider finner du også mange gode veiledninger til hvordan du kan gå frem selv.

Hvordan søker jeg Google om sletting?

Retten til å bli glemt gir deg mulighet til å be Google eller andre søkemotorer om å få fjernet visse søketreff som dukker opp ved søk på ditt navn.

Nyheter

Workplace by Facebook

Norske virksomheter som vil bruke Facebooks Workplace må få på plass vilkår som setter klare rammer for Facebooks oppdrag som leverandør. Vilkårene skal stå i en databehandleravtale.

Lær om nettvett og personvern

Er du lærer eller jobber med barn og unge mellom 9 og 18 år? Eller har du egne barn i denne alderen? Har du tatt ansvar for å lære dem nettvett? Eller trenger du å lære litt selv? Gå til dubestemmer.no. Der finner du god og viktig informasjon om nettvett og personvern.

Barn på sosiale medier?

Både barn og voksne opplever utfordringer i møtet med sosiale medier. Medietilsynet har derfor i samarbeid med flere aktører utarbeidet en veileder med tips og råd til foreldre med barn på sosiale medier.

Til toppen